Disse 3 maratonløb i udlandet må du ikke misse!

Et maraton i København, kan være det vildeste oplevelse! At efterlade 42 kilometer bag sig er en fysisk anstrengelse, som de færreste kan sætte sig ind i. Følelsen af at løbe over mållinjen er helt utrolig, og kan booste enhver personlig, om man er fuldblods løbeentusiast eller ej.
Hvis man går med tankerne om at skabe en, om ikke endnu større oplevelse i forhold til at løbe maraton, byder den internationale maraton-scene på nogle helt utrolige oplevelser.

Her kommer 3 af de vildeste maraton løb i 2017, der med garanti kan krydre et maratonløbet op, for selv den mest erfarende løber.

Dessert Run 2017 – Marokko

42 kilometer er en lang distance, selv på en helt plan asfalts overflade. Forestil dig så at løbe de 42 kilometer i en ørken, hvor graderne ikke kommer under 30 i sommerhalvåret. Dette kan opleves i Marokko, der åbner op for reservationen til løbet i 2017 inden længe.

Løbet er delt op over 3 dage, så stort set alle kan være med, i det forholdsvis ekstreme løb. Distancerne man løber intensiveres, over de 3 dage man løber. Således løber man 15 kilometer på førstedagen, 21 kilometer på anden dagen og 26 kilometer på finaledagen.

Det er over de sidste år blevet billigere at rejse til Marokko, hvilket gør det muligt at kombinerer en eksotisk rejse, med en fysisk prøvelse der med garanti ikke glemmes de næste mange år. Man kan med fordel gå ind på Rejsepriser.dk for at finde de billigste flyafgange til og fra Marokko.

New York City Halv/Helmaraton 2017

“Byen der aldrig sover” bliver ofte brugt om New York, med Manhatten som storbyens helt store centrum.
En helt fantastisk by, med et mylder af mennesker, man ser meget få steder. Manhatten er hvert år vært for en enorm maraton event, der både byder på både halv og hel maraton.

Det er altså både muligt, at løbe en halv maraton på 21 kilometer, eller prøver kræfter med en hel maraton på 42 kilometer.

Ved både halv og helmaraton, kommer man forbi nogle af de mest karakteristiske steder på Manhatten. Man løber blandt andet forbi Time Square, Central Park og over Brooklyn Bridge. En fantastisk mulighed for at tage en guidet tur, kombineret med en utrolig fysisk anstrengelse.

Cape Town Marathon 2017 – oplev den utrolig by kombineret med vil natur

Cape Town er ligesom Dessert Run i Marokko, et maratonløb der skiller sig en del ud fra de maratonløb, man kan være blevet vant til hjemme fra Danmark. Løbet går igennem den store og top moderne Cape Town, men slanger sig også igennem den vilde natur, der ligger lige uden for den store sydafrikanske by.

Maratonløbet i Cape Town er utrolig populært, og det vil derfor være nødvendigt, at forudbestille inden afrejse. Kombiner ferien til Sydafrika med et af verdens mest spektakulære maratonløb.

 


Skriv et svar