Uddan dig inden for motion og sundhed

Elsker du også at løbe og dyrke motion? Hvad nu hvis du kunne kombinere din passion for træning med arbejde, og dermed tjene penge, samtidig med, at du dyrker den sport, du elsker? I denne artikel får du forslået tre fede uddannelser, som hjælper dig med at kombinere træning og arbejde.

Bliv løbecoach

Elsker du at løbe, og går du meget op i teknik og alternative øvelser, som kan fremme løbetempoet? Hvis du kan nikke genkendende til dette, er du måske den ideelle løbecoach. Flere danske sportsorganisationer tilbyder løbetræneruddannelser, som ruster dig til alt fra løbetræning i praksis, løbeteknik, fysiologi og skadesforebyggelse. På DGI og DAF’s hjemmeside kan du vælge mellem en lang række uddannelser, som vil certificere dig som løbetræner. En super fed måde hvorpå du kan træne og hjælpe andre med at opnå resultater indenfor løb, samt at hjælpe dem med at undgå længerevarende løbeskader. Men også en god måde hvorpå du kan få en indsigt, hvordan du selv kan blive en bedre løber og dermed forbedre dine egne løbetider.

 

Bliv kropsterapeut

I takt med at flere og flere udsættes for stress, arbejdsrelaterede belastninger og andre livsstilssygdomme, stiger behovet for kropsterapeuter i det danske erhvervsliv. Hvis du engagerer dig i sundhed, krop og motion er uddannelsen som kropsterapeut lige noget for dig. Igennem kropsterapeutuddannelse vil du få et indgående kendskab til kroppen og de mekanismer, som er en forudsætning for at kunne skabe et sundt og energifyldt liv – for dine kommende klienter.

Ved at klikke her kan du finde Body SDS uddannelsen, som er en topprofessionel 3-årig kropsterapeutuddannelse. Uddannelsen kombinerer anatomi- fysiologi og sygdomslære. Der vil oftest være undervisning én gang om ugen, og derfor vil der være rig mulighed for arbejde ved siden af studiet.

Foruden mulighed for at hjælpe andre mennesker med at opnå deres mål, vil uddannelsen også være en individuel rejse for dig. Du vil få indsigt i din egen krop og dermed lære meget omkring dit eget motionsbehov og andre kropslige behov.

 

Bliv personlig træner

Brænder du ikke kun for løbetræning, men også crossfit og styrketræning? Og ønsker du tilmed at hjælpe andre med at opnå deres træningsmål, tabe vægt og få konditallet til at stige? Hos mange virksomhed kan du tage en uddannelse som personlig træner, som vil ruste dig til coaching inden for flere forskellige træningsområder.

Samfundet er lige nu i en markant udvikling, hvor de enkelte individer får mere fokus på træning og sundhed. Derfor er der ligeledes stor efterspørgsel på personlige trænere, som kan hjælpe de mange aktive med at opnå deres træningsmål.

Priserne på uddannelserne er forskellige, men du kan foretage et pris- og kvalitetstjek flere steder på internettet.


Skriv et svar