Hold løbemotivationen ved lige med en løbemakker

Har du problemer med at holde din løbetræning ved lige? Det kan være rigtig svært at komme af sted på løbeturen, særligt hvis du stadig er ny løber. De fleste garvede løbere er gode til at komme af sted, og for dem er det nærmest blevet helt naturligt, at de skal på en løbetur.

Men hvis du er helt ny løber og stadig oplever, at det er meget hårdt for dig at løbe, kan det være rigtig svært at holde motivationen ved lige og komme af sted lige så ofte, som du havde tænkt dig, da du begyndte på din nye hobby.

Det er med løb som med alle andre ting, for at blive god kræver det, at du får trænet hyppigt og gerne flere gange om ugen. På den måde kan du se fremgang i dit løb, og det vil motivere dig til at holde det ved lige og komme af sted oftere.

Men hvis du har problemer med at komme af sted lige nu, så kan det være en rigtig god idé at finde en løbemakker, som du kan tage på løbeture med.

Din løbemakker bør være på ca. samme niveau som dig selv, for ellers er det ikke nemt at løbe sammen. Det er vigtigt, at I begge to er dedikerede og rigtig gerne vil komme i bedre form. På den måde kan I hjælpe hinanden.

Der kommer automatisk også lidt intern konkurrence mellem løbemakkere, og selvom I selvfølgelig bare løber for sjov, så kan det være rigtig motiverende at se, at din løbemakker godt kan fortsætte, når du er træt, og det kan give dig den rette motivation til at presse dig selv mere, så du opnår bedre resultater.

Lav nogle faste aftaler med hinanden og sørg for at holde hinanden op på disse aftaler, så I kommer af sted. Så kommer I begge to lynhurtigt i god løbeform!


Skriv et svar