Gadgets der gør løbeturen lettere

Løb er for rigtig mange forbundet med hård motion, som de fleste ikke orker at presse ind i en forvejen stram og travl hverdag. Måske du kender den tanke? Fortvivl ikke da der er mange ting du selv kan gøre, for at peppe løbeturen op.

Motion er sundt og godt for din krop. Løbeturene hen over sommeren kan dog være tunge at komme igennem og mange får let sprunget henover, fordi de ikke orker det. En god idé kan derfor være at investere i nogle gadgets til løbeturen, som kan være til hjælp og som motiverer dig både før, under og efter at benene er blevet belastet.

Før du køber dig fattige i de mange gadgets til løbeturen i den nærmeste sportsforretning, kan du blive klogere på, hvilke gadgets der vil kunne gavne dig mest – ved at læse denne artikel til ende.

Hovedtelefoner

Lyden af god musik under løbeturen kan være med til at flytte tankerne væk fra de tunge ben og hen på noget helt andet. For nogle kan det virke helt mediterende, at kunne slippe tanker og stress og blot fordybe sig i sin yndlingsmusik.

Sørg derfor for at lave en spilleliste der kun er til løbeturen og som du ved motiverer dig, når du er ved at miste pusten og har allermest lyst til at give op.

De bedste hovedtelefoner du kan investere i til løbeturen, er et par trådløse bluetooth hovedtelefoner. Det kan både ved de gænge hovedtelefoner eller in-ear og kan købes i flere forskellige prisklasser.

Smartur

Et smartur er en fantastisk gadget til løbeturen, uanset om du løber ude i skoven eller på landevejen. De fleste smarture kan i dag afspille musik til dine trådløse bluetooth hovedtelefoner, så du ikke længere behøver af slæbe rundt på din telefon, imens du motionere.

Samtidig kan et smartur holde øje med dine tider, hastigheder og din puls samt dit motionsniveau. Du vil derfor hele tiden have et overblik over dine tal, hvis du har et smartur med på løbeturen.

Løbetøj

Der vil altid være nogle omkostninger, når man starter til en ny sportsgren. Ligeledes er der nogle omkostninger ved løb, da det faktisk er mere kompliceret end som så, at købe løbetøj. I dag findes der nemlig løbetøj i mange former og varianter.

Sørg for at købe de rette løbetights, bukser og shorts fra start af. Køb varmt tøj til vinteren og tynde bukser til sommeren. Sørg for at dit løbetøj er svedabsorberende og at det sidder rigtigt på din krop, så vindmodstanden er så lille som muligt.

Er du langdistance løber og dermed løber længere end 5 km, kan kompressionsstrømper gøre en stor forskel for dit løb og din løbeglæde. Kompressionsstrømperne sikrer et bedre blodomløb i dine ben, så de ofte vil kunne føles både lettere og hurtigere.


Skriv et svar