Vi har fundet 3 metoder (og gadgets), der sikrer dig MERE træning

Ville det ikke være fantastisk, hvis der fandtes gadgets og apps, der kunne hjælpe dig med at træne mere?

Hvor meget bedre selvtillid ville det give dig, hvis du hele tiden kunne se dine fremskridt?

Og sammenligne dem med dine venner?

Teknologien giver os i dag mulighed for at træne på en helt anden måde end vi tidligere har gjort. Delvist mere effektivt fordi vi ved mere om hvordan vi bør træne, men teknologien kan også hjælpe os med motivationen. Og for de fleste sofakartofler er det netop motivationen, der er problemet, og i mindre grad viden om hvordan de bør træne (det ene ben foran det andet er fx en glimrende løbestrategi). Vi har været inde på et par smarte tricks med vores artikel 3 tips til bedre løb.

Her får du 3 tips til mere motivation. Måske endnu mere vigtigt..

Fitbit Flex og Withings

Hvorfor bruge en almindelig badevægt og et kedeligt armbånd, når du kan bruge Fitbit Flex og Withings-badevægte?

Fitbit Flex er et armbånd, der med 5 streger fortæller dig om du har gået dine 10.000 skridt i dag. Det sker efter devicen 2.000 skridt per streg. I starten vil du lægge meget mærke til armbåndet, men med lidt tid bliver det bare en vane, der ligger i din underbevidsthed – du skal selvfølgeligt have dine 5 streger inden du går i seng.

Withings er en badevægt, der tracker din vægt. Så kan du se en graf på computeren eller på din mobil over hvordan du har forbedret dig. Der er intet som tal, der kan motivere (og demotivere, hvis du er sløv..).

Den her video

Nogle gange er en video bare alt der skal til for at få dig op af sofaen.

Hvis ikke den her kan..

Træn op til et mål

Du bliver enormt meget mere motiveret, hvis du træner op til et specifikt mål – frem for blot træner ‘fordi du jo burde det‘.

Bor du i København, Aarhus, Odense eller Aalborg bør du tage et kig på Nordic Race (også beskrevet her). Nordic Race er et forhindringsløb for både han’er og hun’er med en række løb fordelt over forår, sommer og efterår 2015.

Vælg et. Træn dig op. Og vær sejrrig på dagen!


Skriv et svar