3 STÆRKE tips til bedre løbeform

Du har alle forudsætninger for at komme i god form med løb – viljen (siden du læser dette indlæg), to ben og penge til selv at købe ind i et almindeligt supermarked.

Mere skal der nemlig ikke til for at komme i god form.

Vi kommer her på Loebecoach.dk med 3 stærke tips til, hvordan du hurtigt (men ikke nemt, for det her kræver en indsats) kommer i en god løbeform.

Intervaltræning

Hvis du vil i god form er lange ture i det samme tempo ikke vejen frem.

De lange ture i monotont tempo giver dig en bedre udholdenhed og kan være med til at give dig et fedt kick som løber. Men det er ikke på dem, du for alvor udvikler dig. Det gør du i stedet med intervaltræning.

Se en kort video om intervaltræning herunder og søg videre på nettet for at blive klogere. I korte træk er en kortere tur, hvor du i korte intervaller af fx 30 sekunder giver den 100 % gas meget bedre end den lange ture med 60 % gas over hele turen.

Køkkenet

Din gode form laves i køkkenet mere end noget andet. Spiser du is og fed mad hver aften kan du løbe nok så meget, men du kommer ikke i bedre form af det.

At komme i form god med løb handler mere om, hvad du ikke spiser end hvad du faktisk spiser. Tag et kig forbi Helsebixen.dk og deres udvalg af bl.a. kosttilskud. Her kan du finde chia frø, acai bær, gurkemeje, vitaminer, fiskeolie og meget andet, der alt sammen er med til at forbedre din form.

Track dine fremskridt

Der er ikke noget så motiverende som at kunne følge med i, hvor godt det går for dig.

Med Endomondo og lignende sportstrackere har du mulighed for både selv at se dine fremskridt som grafer, men også at invitere venner og familie til at følge med. Når de kigger på sidelinjen kan du føle dig endnu mere motiveret til at gennemføre – for ellers skuffer du jo ikke kun dig selv, men også din familie!

Herfra skal du blot i gang. Det første skridt er det sværeste.


Skriv et svar