Hold løbeformen ved lige i ferien

Vi danskere er rigtigt slemme til ikke at holde vores form ved lige, når vi tager på sommerferie. Der bliver spist lidt ekstra god mad og drukket lidt flere drinks end man burde. Derudover så kan det godt være, at man lige glemme den daglige løbetur.

Naturligvis skal man have lov at slappe af og hygge på ferien, men der er da ingen der siger, at man ikke kan holde sin motion ved lige. Faktisk giver mange feriedestinationer en oplagt mulighed for at løbe ture i dejlige og unikke omgivelser.

Løb på stranden

At løbe en tur på en strand er en helt enestående form for træning. Det bløde underlag gør, at du bruger langt flere kræfter og giver et større udbytte af træningen. Netop fordi udbyttet er så højt, kan du måske nøjes med at træne to gange på en uges ferie og stadig holde din gode form ved lige.

Desuden er det en lækker måde, at få lidt alene tid på i et fremmed land, hvor man ellers altid er omgivet af familien. Så det kan være helt meditativt og giver dig en rigtig god start på dagen. På den måde kan du holde din løbeform ved lige og få mere ud af din sommerferie, hvilket man da ikke siger nej tak til.


Skriv et svar