Få styr på forberedelsen inden du begynder at løbetræne

Det kan være meget svært for nogle danskere at tage sig sammen til at begynde at løbe. Mange siger til sig selv, at de starter lige om lidt. Det gør de måske også, men løber så kun en uges tid, før de så er færdige igen. Fejlen hos mange er nok, at de ikke er ordentligt forberedte, når de begynder at løbe. Hvis bare man springer hovedløst ud i det, er det nemlig dømt til at gå galt. Der er nemlig mange ting, som er vigtige at have styr på. Man skal for det første have nogle ordentligt løbesko, så man ikke får skader. For hvis man først får en skade, så kan man hurtigt blive afskrækket og kommer så aldrig ud og løbe igen.

Når først man er klædt ordentligt på, gør man det meget nemmere for sig selv

Hvis man derimod forbereder sig rigtig godt, så er chancen for at det bliver en succes meget større. Hvis man sørger for at købe de rigtige løbesko, som passer også perfekt til ens fod. Hvis man sørger for at sætte sig nogle mål, så ikke man bare løber og løber. Hvis man sørger for at kende sine grænser, så ikke man går ned med flaget efter første uge. Hvis man sørger for alle disse ting, så er man meget bedre udrustet til at løbe, og det gør også, at chancen for at man bliver ved er endnu større end ellers. Når man så har løbet og fået trænet sin krop i en periode, kan man måske godt finde lysten til at udfordre sig selv. Det kan gøres på forskellige måder, der findes heldigvis en masse alternative former for løb man kan deltage i. Vi har lavet en liste over 3 gode OCR løb man kan deltage i 2017, som kan læses her.


Skriv et svar